ExperTent

Kan jag byta min vara?

Uppdaterad

Alla byten är fria! Om du vill byta färg, storlek eller modell så står vi både för returfrakten och frakten av den nya varan till dig. Bra va?

Du har 90 dagars bytesrätt när du handlar i Expertens webbutik inom Sverige. Tänk på att varan skall vara oanvänd, men givetvis får man till exempel provpacka en ryggsäck eller prova ett par skor inomhus. Varor som är förseglade får normalt inte returneras med bruten försegling. Du har dock rätt att öppna förpackningar för att undersöka varans funktion, kvalitet eller passform. Vi förbehåller oss rätten att göra ett prisavdrag om förpackningen skadats och vi inte längre kan sälja varan till fullpris. Normalt är vi väldigt generösa så du behöver inte oroa dig, men öppna gärna igentejpade förpackningar med försiktighet. Är du osäker får du gärna kontakta oss för tips och goda råd!

För att byta en vara så fyller du i retursedeln som följde med ditt köp med din information samt vad du vill byta till och pakterar varan eller varorna väl. Klistra sedan på den medföljande förbetalda returetiketten och lämna in paktetet på närmsta DHL Service Point (där du hämtade ut ditt paket).

warning Created with Sketch.