ExperTent

Vad erbjuder ni för betalsätt?

Uppdaterad

Vid betalning av beställningar från vår webbshop samarbetar vi med Klarna Checkout. Efter att du som kund har registrerat en beställning kommer du att bli ombedd att uppge information som e-postadress, postnummer och personnummer. Därefter erbjuder Klarna Checkout dig betalning mot faktura, kortbetalning och delbetalning.

BETALNING MOT FAKTURA

När du väljer betalning mot faktura kommer en kreditupplysning på ditt personnummer att göras, även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadress görs. Om du önskar en leverans till en annan adress än din folkbokföringsadress ber vi dig välja ett annat betalningssätt. Det tillkommer ingen extra faktureringsavgift.

Våra betalningsvillkor är 14 dagar och vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift samt dröjsmålsränta. Om du har frågor eller funderingar kring dina fakturor kontakta Klarna på tel. 08‑12012010 eller info@klarna.com.

KORTBETALNING

Vid kortbetalning kontrolleras att täckning finns på ditt konto men inga pengar dras för än leveranstidpunkt. Från vår webbshop går det bra att handla med VISA, Mastercard och American Express. När du väljer att betala med kort följer tydliga instruktioner och det enda du behöver ha till hands är dina kortuppgifter.

DELBETALNING

Genom Klarna Checkout erbjuder vi dig delbetalning med 0 % kreditränta upp till 12 månader, fullständiga villkor hittar du här. Du kan handla från 1000–50000 SEK och när som helst under delbetalningstiden kan du betala hela kvarvarande skulden. I kassan gör du din ansökan om delbetalning i samband med ditt köp och genast får du besked om den har beviljats.

warning Created with Sketch.